Novi Sad
25.07.2011.
08:21 > 08:22
"Elektrovojvodina" svakodnevno dobija i po stotinak poziva građana koji se žale na mračne ulice, jer ne radi ulično osvetljenje.
  • Dule

    08.01.2019 15:57
    Na putu za Futog kroz Veternik kod broja 57 srusena je bandera za rasvetu ima vec dve godine vire zice iz zemlje i dok nekog neubije struja nece se nista ni uraditi a inace pola rasvete ni neradi pogotovo na raskrsnicama tako da ce neko i da bude zgazen na pesackom dok stignu sijalice.Molio bih da se to popravi jer sve to mi placamo.
  • Cica_NS

    26.07.2011 17:38
    ha!
    kod mene u ulici su investitori skinuli bandere, tako da od 5 bandera sa osvetljenjem imamo jos 2, od toga ona prva pripada susednoj ulici ali osvetljava i prvih 5 metara nase ulice, pa je kao ok. druga je na drugom cosku. sredina - mracna. rezultat - obili su nam auto preksinoc. opet. niko nista nije video. pa naravno
  • Boki

    26.07.2011 11:48
    Mirko lazete!
    Podbara je konstantno u mrklom mraku!
    Prosetajte Kosovskom, Milana Rakica, Zemljanih cuprija,Matice srpske,Svetosavskom,Djordja Rajkovica...spisak je ogroman!!! I tako vec godinu - dve... Ili bude svetla na pola sata,pa opet mrak celu noc...
    TO NIJE KRATAK SPOJ , osim u necijoj glavi...!
  • Pera

    25.07.2011 21:53
    Resite hitno rasvetu u Branka Radicevica u Sremsko
    Neispravnost rasvete u ulici Branka Radicevica u Sremskoj Kamenici, prijavljena pre par meseci u MZ Kamenica, zena kaze da vec 2 meseca nema nikakve povratne informacije iz ZIG-a i EPS-a kada ce to biti reseno. Pomenuti mrak odlicno mesto za skupljanje narkomana i lopova. Velika opasnost za bezbednost dece.
  • Alek

    25.07.2011 19:54
    Da li postoji nesto u ovom gradu sto nije u nadleznosti ZIG-a ????
  • ns

    25.07.2011 15:40
    @Nsnn
    Niste u pravu, takvo poslovanje postoji a znate li gde? U bratskoj zemljici rusiji, e bas isto tako...
    sve vise ko preslikano poslovanje, rusko na nase...


  • Putar

    25.07.2011 15:02
    ee
    E da je samo to nego sto su se i romi dosetili i lopovi koje mnogi stite pa i drzava sama pa znaju gde su osiguraci u banderama pa sem sto skidaju poklopce sa stubova i bacaju u gvozdje ali oni su romi nemojte tako a taj poklopac je u visini 50 cm ili metar pa kad dete gurne ruku ne daj boze ja sam 3 puta zvao za liman i srecom pa posle par dana su stavili ali dokle vise sa slivnicima i poklopcima.Ali znate oni imaju prava kaze zakon i do 15hiljada nikom nista a sto nekog moze da ubije struja eee.A i ove sto otkupljuju zatvorio bi sve otpade znaju oni sta kupuju makar ih ovi iskrivili izlupali pa kad ne bi vise otkupljivali to ne bi se ni kralo a sto je najgore sve mi to placamo ugradnja 1 slivnika kosta jako puno naspram jednog poklopca a sve mi to placamo ali oni skupljaju sekundarne sirovine a koliko nas utrci autom.Kao i onaj sto je obecao Dacicu necu vise pa i manite nas njihovog sticenja i kao ovo ono.
  • Novosadjanka

    25.07.2011 14:02
    @Novonaseljka: bolje se setaj onda danju ako je po tebi jedini razlog postavljanja rasvete da prepoznas "poznanike", "potencijalne" ili koga vec..
  • nena

    25.07.2011 14:02
    jedna sijalica na banderi u vase stajića ne radi već nedeljama, ovde ionako nema dovoljno bandera a kad još ne rade sve to em može biti opasno em ne liči ni na šta.
  • užas

    25.07.2011 12:05
    Bože sačuvaj me od te organizacije
    Pa oni su stvarno neogranizovana horda. Bend "Deda i repa"!
    EV javlja ZIGu
    ZIG javlja Peri monteru
    Pera monter na bolovanju javlja Đoki monteru
    Đoka monter jede paprikaš pa ne može odmah
    ...

    Jel neko čuo da postoji organizacija rada??????
  • halo

    25.07.2011 12:01
    Kakvi pozivi? Čemu služe kamere?
    Zbog čega uopšte građani javljaju da nema svetla? Pa zar nadležni i zaduženi ne gledaju snimke sa kamera kojima je pokriven ceo grad što mi redovno plaćamo na kojima se odmah vidi da je negde mrak?

    Oni odmah moraju da izađu na teren i da porpave a ne da čekaju da im neko javlja!!!!!!!!
  • Novonaseljka

    25.07.2011 11:05
    Znam da ima ulica bez ikakve rasvete, ali vrlo je neprijatno i tamo gde ima javne rasvete. Evo primera na Novom Naselju, šetalište na Bul.Vojvode Stepe - prepuno naroda u one vrele letnje noći, ali ne možete prepoznati nikog ko vam dolazi u susret jer rasvetu čine samo svetla koja se probijaju kroz dva drvoreda sa visokih bandera uz Bulevar. Bauljamo tako po mraku i poznanike srećemo samo na deonici Bul.Jovana Dučića i to samo u kvartu oko robne kućejer su od celog Novog Naselja samo tu postavljene bandere koje osvetljavaju trotoare, na ostalom delu šetališta smo uobraženi i hladni (jerbo nemam infra-crveni pogled). Šeta li se iko iz ZIGa po Naselju, ili im je u opisu radnog mesta to zabranjeno.
  • nsnn

    25.07.2011 10:44
    zar nije lakse i jeftinije poslati jednog majstora sa merdevinama, sijalicama i osnvin alatom da jednostavno poravi kvar nego slati zigu pismu, pa da ovi smisle prioritet , pa da njima jave pa sve? to kolko znam samo kod nas ima takvih budalastina, ajde da je u pitanju postavka nove rasvete pa da razumem, ali u pitanju je zamena sijalice i povremena popravka na kablovima
  • 25.07.2011 09:41
    ns
    Verovato treba da se raspisu ponude za tendere za dobijanje poslova odrzavanje gradske rasvete u okviru EPS-a, poslovne jedine Elektrovojvodine
    u Novome Sadu
  • LimanacNS

    25.07.2011 09:30
    ED ZIG-u
    Zašto jednostavno, kada može komplikovano? Dok Elektrovojvodina javi ZIG-u, pa dok ovi odrede prioritete, pa dok ne jave nazad Elektrovojvodini šta treba da se radi, pa dok ovi ne izađu na teren... Još gomila bandera prestane da radi. Pa, ajde Jovo nanovo.
  • 25.07.2011 09:06
    Naravno
    Propada sve zbog neodržavanja. Bitno je da grad finansira reflektore na stadionu Vojvodine, i to će građani da plaćaju kao javnu rasvetu
  • ja

    25.07.2011 08:44
    blago nama dok se ZIG pita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna